Vinterns första snöpulspass

Igår bjöd pappa med mig och resten av familjen på julbord på Castellholmen, väldigt mysigt. Dock blev det ganska sent så att det var lite trögt att åka till jobbet i morse. Dock gick mina fyra timmar ganska snabbt och eftersom julbordsruschen är över nu så var det ganska slappt på Martin idag. Skönt! Sen blev det lite film och sen ett snöpulslångpass i mörket med pappa. Vi utfortskade en ny del av banan idag, väldigt spännande att se vart den går någonstans. Höstens längsta pass hittils, 1h och 38 min, nu är jag på G!
Nu är mormor och morfar här och äter middag med oss. Jag bjöd på efterrätten, kladdkaka med topping av philadelphiaost, lime och kokos. Smarrigt värre!

Imorgon börjar heltidsjobbet på Martin. Jag måste säga att det känns skönt ändå att bara behöva gå till jobbet och inte tänkta på någon skola! Imorgon ska jag skypa med Johanna också, NICE!

Nej, nu ska jag se Indiana Jones på tv och hinner inte skriva mer. Hej så länge! :)

JUL LOV

Och så har jag haft julllov i en dag! wii!! Så skönt! Dock kommer det inte vara så länge då jag var så smart till att tacka ja till jobb på Martin från nu på söndag till fredag (dan innan julafton) sen går jag påt igen i mellandagarna. Det var mitt jullov det. jaja, ingen återvändo nu så nu har jag två dagar kvar av mitt jullov och det gäller att göra det så juligt som möjligt.
Iallafall hann jag och syrran med julens shopping igår i Sickla köpcenter, väldigt bra måste jag säga. Jag hittade under dagen Linus julklapp/julklappar så det känns väldigt bra, jag är väldigt nöjd över den/dom! (((Men jag säger inte att jag hittade den eller dom? i Sickla köpcenter Linus bara för att jag skrev att jag var där!!!= sluta vara så nyfiken!)))  :D

Idag, fredag tänker jag njuta av lite sovmorgon för att sedan hänga lite med hunden här hemma. Jag ska försöka ge mig på att baka knäck. Sen på kvällen blir det badminton och sedan ska jag och Linus iväg på Knytis-julbord hemma hos Elin Carlsson. Jag kommer att ta med mig lite delikatesser från vildmarken som förmodligen inte många har smakat på innan :p hihi!
På lördag ska jag och mormor åka och köpa gran sen ska jag hem till dom och pynta den så vi har en gran till julafton. Vi ska nämligen fira hela familjen där hos dom, det blir mysigt. Sen på kvällen blir det julbord igen, dock denna gång på Vaxholm. Det blir nice trots att jag inte riktigt är något fan av julbord.

TACK JOHANNA FÖR VYKORTET, UNDERBART, och vi här hemma önskar dig också en riktigt GOD JUL! :D

Såhär kommer det se ut när jag och Chicis är ute och går idag, fast utan snön då såklart.


Lucia!

Jag har varit lite dålig med uppdateringen på bloggen nu ett tag. Har haft väldigt mycket att tänka på. Imorgon ska hemtentan in i industriell ekonomi. Jag är typ klar så det känns bra! SEN ÄR DET JULLOV!!! Dock har jag bokat upp mig på jobb sista veckan innan jul och i mellandagarna på Martin Ohlsson men det är alltid bra att få lite extra cash. Jobbtiderna är väl sådär, måste gå upp jättetidigt nästa vecka för att hinna träna innan jobbet. Jag börjar kl. 11. varje dag och kommer jobba till ca 20 eller 21 men det är bra för jag får ju ob iallafall. :)
Idag var det tydligen lucia. Har inte haft någon luciakänsla men det måste jag ju ha tänkte jag och bakade lite lussebullar här på kvällkvisten. Vi bjöd över Nick på lite bulle och glögg så det blev lite luciamysigt iallafall. Här är en bild på våra fina bullar.
Jag måste säga att jag har tränat på bra idag, det blev innomhusintervaller 2 x (3 x 800) + 2 x 200 och igår löpskolning i 2 h. Jag har lite träningsverk i vaderna just nu :p

v. 48

En liten träningssummering vecka 48:

Måndag: Styrka 1h
Tisdag: Innomhus intervaller 200-400-600-400-200, en minuters vila, 3 set, 1 h
Onsdag: Vila
Torsdag: Distans, reflexbana 1 h
Fredag: Badminton 1 h 20 min
Lördag: Förmiddag: 5-kamp: kula, längd, höjdhopp, 30 m, 800 m, 1h. Eftermiddag: Långpass 1,5 h Therrytrofy
Söndag: Distans, reflexbana 1 h

Totalt: 7 h och 50 min

Tordag den 1:a december

Ni får kalla mig töntig men i morse 07.15 såg jag faktiskt på adventskalendern. Jag måste säga att den verkar vara rätt okej ändå!
Det var inte så att jag hade ställt väckarklockan utan min kära underbara pojkvän Linus missade bussen som skulle gå 06.30 så jag fick skjutsa honom till Ropsten och sen när jag kom hem igen var jag pigg. Så då tänkte jag varför skulle jag inte se adentskalern om jag ändå är vaken!? Sen att jag somnade efter avsnittet och sov i 3,5 h till är en annan sak :p. Men det bästa av allt så har jag fått en egen kalender av Linus! Under första luckan var det Schampo Rainforest från BodyShop. :) 



Efter jag hade vaknat åkte jag och jobbade lite på RT Lift och sedan avslutades kvällen med ett nattpass med pappa och Chica på reflexrundan, 1 h skön löpning.