så sjukt trött

Det är måndag, klockan är 22.30 och jag ligger utslagen i min säng i Tumba. Det har varit en intensiv helg som spenderades nere i de småländska skogarna och en intensiv måndag. Jag har hunnit jobba, varit i skolan och på tullinges måndagsjumpa ikväll, jisses vad jobbigt det var! I morgon måste jag ta tag i inlämningsuppg nr 2 i industriell ekonomi som ska in på onsdag. Efter det kommer ett massivs inlägg om helgens som var! Nu ska jag däcka i sängen! Godnatt!

Ledig torsdag

Sitter och chillar framför tv:n med Nick och Linus och ser på Fråga Olle dokumentären. Idag handlar det om olika fettichar, väldigt...annorlunda. Idag har jag varit väldigt pluggduktig! jag har hunnit läst 5 kapitel i min nya fina företagsekonomibok. Sen har jag hunnit skriva min första inlämningsuppgift och lämnat in den, hör och häpna igen, 6 dagar innan den ska in! :o
Mitt på ljusadagen sprang jag och Linus ut för ett träningspass. Sen på kvällen blev det frasvåfflor, jättegott!

Sen läste jag en jätterolig artikel i Metro här om dagen som jag bara måste dela med mig av! Det var om en kille som hade beställt tofflor i vanlig storlek till sig från ett kinesist företag. Men företaget råkade misstolka storleken lite på ena foten.. Det var verkligen jättekul tyckte jag! Kolla in bilden så ser ni vad jag menar!



Hej så länge!


Sista onsdagen i oktober

Helt galen dag idag! Fyra, 4! timmars föreläsning om industriell ekonomi på raken, iofs lunch emellan men ändå. Helt slut i huvudet! Sen satt jag och Emelie (Emelie i klassen) och rättade rapporten som vi skulle skicka in idag. Det tog en timme som vi trodde skulle ta 20 minuter. Kunde till slut åka hem från skolan vid 4 tiden. Ont i huvudet, axlarna och benhinnorna sen gårdagens intervaller på Säcka.
Jag tyckte lite synd om mig så då löste jag det med lite shopping, jag lyxade till det med att bli en företagsekonomibok rikare, eller 440 kr fattigare. Det beror på hur man ser saken. Jag föredrar en bok rikare, det gör mig gladare. :) Det var första boken jag någonsin har köpt på KTHs kårbokhandeln. Jag har nämligen lyckats låna, fått eller köpt begagnade böcker alla år (nästan 2, 5 år) tidigare. Men den här gången tänkte jag att jag skulle köra all in i kursen dvs. köpa boken på riktigt!
Kolla vad kul boken ser ut!

När jag kom hem blev det ett försök till träning. Jag fick med mig Linus och vi gick ner till Bosöhallen. Där blev det lite styrka. Typ en övning för varje del av kroppen, sen tröttnade vi och gick hem. Nu ligger laxen med saffran o tomat cremefresh i ungen och potatisen kokar. Och det bästa av allt, jag har ingen skola i morgon!!! Sweet!
Här kommer en bild på vår nya stora och fina soffa! Man kan till och med ligga ner i den och få plats!
Nu har våra lag till Smålandskaveln kommit också. Jag fick andra sträckan i första laget, det blir nice!
nej, nu blir det dusch och maaat!

Tuffa dagar

Phuu nu kan jag äntligen pusta ut för en stund. Siffer i soffan hos mig o Linus och äter knäckemackor till supernanny. Har precis kommit hem efter en lång dag i skolan. Blev en lång dag i skolan i går också. Min grupp och jag har haft fullt upp med att skriva vår projektrapport. Inlämning 3 ska in på torsdag I DOPen men hör och häpna vi är redan klara! Två dagar innan den ska in! Lite skillnad mot förra gången när det blev lite kommunikationssvårigheter och vi missade deadline med 40 minuter. Inlämningen blev på 30 välskrivna sidor! Dock kanske det ska tilläggas att det är 30 figurer i rapporten också :p Jag tänkte åka hem till Tullinges tisdagsträning ikväll men sen såg jag att det skulle vara "Getaren runt" och då kände jag inte längre för att åka och springa det. Det är så jäkla jobbigt! Försten runt sjön och tillbaka, tar jättelång tid och man måste springa fort hela tiden eftersom det är en tävling. Jag kände att det inte är den bästa träningen efter att ha varit sjuk. Så jag åkte till bosön isället och tänkte vara med på Lidingös träning. Intervaller står på schemat. 3 set med 2-3-2-1 min med en minuts vila.
Så här ser Linus senaste beslut om hur jag ska göra med mitt hår. Vad tycks tror ni jag kommer passa i det?

I morgon börjar jag en ny spännande kurs på KTH, industriell ekonomi. Nu kommer jag få lära mig att deklarera och sånt där som är bra att kunna. Ska bli väldigt kul faktiskt! Jag har valt företaget Cloetta som jag ska göra det på. Jag blir så sugen på choklad varje gång jag läser i deras årsredovisning för dom har bilder på deras produkter överallt. Gaah nu blir jag sugen på choklad bara jag tänker på det så nu måste jag gå och hämta lite mörkchoklad som ligger i kylen. Hej hopp så länge!

Söndag

Oj, vad tiden rinner iväg. Det var nyss torsdag och jag var på martin och ville bara hem. Inte för att det är tråkigt men jag var så sjukt trött och visste att jag skulle in till skolan på fredagsmorgonen tidigt. Iallafall kunde jag gå 22.30 från jobbet och åka hem till sängen. Nu är det redan söndag och jag har hunnit med att göra ett till jobbpass på martin idag. När jag kom hem passade jag på att sova middag och sedan åkte jag och Linus till Jenny och Robert på middag och tv-spel. Precis som en söndag ska spenderas! Ingen träning blev det heller den här helgen, förrutom badminton i fredags men det räknas inte, jag känner mig fortfarande seg efter febern förra veckan. Däremot blev det en hel del promenader med Chica :) Får hoppas på bättre träningsvecka denna vecka men har en deadline i dopen på torsdag som kommer ta upp väldigt mycket tid om vi ska hinna klart. Förresten så har jag gett Linus ansvaret att bestämma hur jag ska göra med mitt hår nästa gång jag går till frisören. Han får välja på allt: blont, brunt, lockigt, kort, långt, lugg osv. Får se vad han kommer välja. Spännande!! Bild kommer i morgon hur Linus första förslag är. Godnatt!

Tenta veckan över!

Oj vad jag har har varit upptagen den senaste veckan! Plugg, plugg plugg har varit på schemat och att bli frisk. Det är verkligen inte kul att sitta och tänka på elektroteknikuppgifter när man har feber. Men nu är tentorna över och jag är nästan helt frisk!
Tenta ett - elektroteknik - får en 2,5 av en 5 toasters, dvs det finns en liten chans att jag klarade den.
Tenta två - metodik - får en 4,3 av en 5 toasters, dvs hoppas på ett ganska högt betyg.
Dock är inte pluggandet över, för nästa vecka ska dop metodik inlämningsuppgift 3 in.
Imorgon har jag sagt att jag ska jobba från 13.00-23.00 på Martin. Det passar bra att jobba lite extra nu när jag är lite för sjuk för att träna hårt och har inte allt för mycket skola. Jag fick ändå inte vara hemma och störa Linus för han ska plugga hela dagarna fram till på lördag då hans tenta är. I helgen är det tentapub också, det hade varit kul att gå på men jag har sagt att jag ska vara hundvakt. Mamma och pappa ska ut på middag och teater just då.
Jag har ändå lyckats träna två gånger sen febern. Första passen var verkligen skit, jag orkade ingenting. Men idag kändes det iallafall bättre! Så här kallt var det i morse när jag åkte in till tentan!


Sjuk!

Idag var det inte alls kul i skolan. Jag mådde jättedåligt och önskade att jag kunde gå hem hela tiden. Men det är inte så lätt att bara gå hem när man gör grupparbete. Efter 6 h i skolan kunde jag iallafall gå hem. Jag däckade direkt i sängen. Vaknade runt halv åtta med feber och ont i halsen. Jag hade tänkt att plugga när jag kom hem men nu tycker jag lite synd om mig själv så då får det vara ogjort. Vad kul det ska bli, både för mig och någon labbpartner ( dvs. om jag hittar någon att vara med), i morgon när jag har en obligatorisk lab i elektroteknik från 8-12 i morgon..
Jag tror att det är 25-manna helgen som har satt sina spår i min sjuka kropp. Det är verkligen ingen bra tajming att bli sjuk nu för det är så svårt att plugga när man mår dåligt. Det enda jag vill göra är att sova eller ligga i soffan och se på film.
Blää!

25-manna!

Idag är det måndag och det är bara 8 dagar kvar till första tentan! OMG! Men iställt för att vara en duktig plugg-tjej så tillbringades helgen till att göra helt andra och mycket roligare saker!
I fredags blev vi bjudna på restaurang av Linus mamma Carina och Tobbe. Vi åt på Forresta Scandic på Lidingö. Jättemysigt ställe med fin utsikt över vattnet men tyvärr jättedålig service. Personalen visste inte ens att vi skulle komma trots att vi hade bokat bord, så vi fick vänta i 15 minuter innan vi ens kunde sätta oss. Sen var köttet kallt och de allmänt otrevliga. Men sällskapet var desto bättre!
Sen var det dags för 25-manna på lördagen! Jag fick springa 3:e sträckan. Efter en liten miss på ettan så gick det jättebra. Totalt efter 25 man hade sprungit hamnade vi på en 18 plats. Tyvärr nådde vi inte vår målsättning för första laget som var bland de 10 bästa. Men jag är inte bitter för det var bara att skynda sig hem och byta om för det var dags för feeest!! Jag, Linus, Nick, Fille och Oskar höll i det denna gång ute på Bosön. Jag måste säga att det blev väldigt lyckat trots att Bosön ligger lite långt inne i skogen. Vi blev nästan 60 pers som körde gärnet. Kanske en repris nästa år? Så här såg jag ut (fotograf: Johanna) med min nya klänning från Vila och mina nya örhängen (som nästan syns) från Glitter.
Här får Johanna vara med också!
Linus gjorde partytrick under kvällen...
Jag gick och la mig klockan 04.00 på morgonen och gick upp 2 h och 20 minuter senare dvs kl. 06.20 för att åka till jobbet. Fy fan vad sliten jag kände mig, inget att rekomendera. Men upp kom jag och jobbade till 12. Sen bestod hela söndagseftermiddagen till att sova, äta pizza och se Linus möblera om vår lägenhet. Vi fick äntligen vår nya soffa som vi köpte av Emil och Sofia. Det blev jättefint! Så nu kan vi ha kompisar över på filmkväll och alla kommer sitta skönt! :) det är bara att höra av sig om någon är sugen :p.

Long time no see!

Hej alla mina vänner och bekanta!

Det var ett tag sen jag skrev sist, närmare bestämt sen midsommar. En hel sommar har gått! Men nu är jag tillbaka in i vardagen igen så då tänkte jag börja skriva lite också.
Vad har hänt sen sista då? Jo, tre månaders jobb på Martin Olsson där jag till min glädje fick förlängt kontrakt ända till december. Så nu jobbar jag där på söndagar och ibland när de behöver extra hjälp. Ett väldigt bra jobb som är tyvärr lite för kallt ibland. Jag jobbar nämligen i 4 graders värme eller ska man säga i ett 4 graders kallt kylskåp!? Iallafall tjänar jag väldigt bra så jag ska inte klaga! :)
Träningen har gått väldigt bra och nästa vecka börjar uppbyggnadsperioden. Det ska bli kul! Dock känner jag att jag inte har tävlat klart för iår, det är nu det börjar kännas väldigt bra i kroppen! Tur för mig så är det 25-manna i helgen. En stafett där man är 25 personer i ett lag, lite därav namnet. En förklaring till er som inte är orienterare (läs mamma) ;)
Skolan har dragit igång där jag inledde hösten med att klara hållftentan fast jag inte ens fick vara med på "hållfträningslägret" som skolan anordnade!(Blev sista reserv) Men tjhi fick de för jag klararde det ändå!! En veckas plugg var det enda som behövdes. Lite stolt är jag faktiskt!
Nu läser jag på 75 % och det är så jävla skönt om jag får svära! Jag går i skolan maximalt halvdagar om jag inte har något alls. Snart kommer tenta perioden så då lär det bli lite längre dagar om jag säger så.
Jag och Linus är just nu bosatta på Bosön igen. Väldigt bra där jag har tillgång till bosöns träningsanläggningar! :) Nu ska jag strax åka in till Globen för att träffa Patrik och Christian. Djurgårdens hockeytränare. De ska hjälpa mig att sätta upp ett styrkeprogram som jag ska köra nu i vinter.
Ikväll ska vi träffa ut och äta med Linus familj på någon nice restaurang.
Sen har jag börjat tagga inför årets 25-mannafest också, det kommer att bli kuuul!