Helg

Den här helgen blev en väldigt bra helg med lite turbulens i starten! Det började med att jag hade omtenta på lördagsmorgonen i elektroteknik. Dock fick jag lite panik när jag lyckades missa bussen så att jag fick sitta och vänta i 20 minuter på nästa. Jag blev jättestressad och visste inte vad jag skulle göra, vi hade ju ingen bil på bosön. Tur var att jag iallafall hade valt att åka i rätt så god tid så om jag inte missat bussen hade varit framme 30 minuter innan tentan började. Nu när jag missade bussen skulle jag bli 15 minuter sen. Det fick verkligen inte bli så eftersom tentan bara är på 4 timmar och jag visste att jag skulle behöva sitta hela tiden. När jag kom till Ropsten så lyckades jag få tag i en taxi. Det kändes rätt värt att betala 125 kr och hinna till tentan i tid iallafall. Den här gången gick tentan bättre än förra gången så jag hoppas på det bästa!
Direkt efter tentan mötte jag upp Linus på Nordeas gym och körde långpass på elipsmaskin. 1 h och 30 minuter blev det. Hälen har blivit mycket bättre och jag har fått tillåtelse att testa att springa nu på tisdag. Jag var ju och träffade naprapaten Holt igen i fredags. Denna gången blev det ännu värre än förra för nu fick jag även en nål rätt in i hälen till hälbenet, det var inte så jätteskönt. Sedan fick jag även nålar i rumpan, inte heller så jätteskönt. Men väldigt effektivt för smärtan i rumpmusklerna är nu helt borta och vaderna och hälen är jättemycket bättre!
Efter träningen åkte vi hem till Emil, Sofia och Theodor där vi blev bjudna på middag och spelade spel hela kvällen. Sofia hade lagat jättegod mat som var kyckling inlindade i bacon med potatis och grönsaker i ugnen och Theodor var söt som vanligt!
På söndagen tog vi en lång sovmorgon, eller jag vaknade kl 9 så så lång var den inte. Iallafall blev söndagen ganska slapp. Vi började med att gå och storhandla inför veckan som kommer sedan gick vi hem och åt brunch. Efter det så gick vi ner till Bosöhallen för att köra lite intervallet i I4 zonen. 3 x (5 x 1 min) med 1 min vila och 3 min setvila. Ganska jobbigt men kul! Jag körde som vanligt på elipsmaskinen och Linus sprang på löpbanan.
Sedan gick vi hem och gjorde storstädning av hela lägenheten vilket verkligen behövdes. Vi hade inte storstädat sen innan jul så ni kan ju tänka er hur det såg ut :p
För att njuta lite extra på kvällen lagade vi hemmagjorda hamburgare som var smaskens medan vi såg på Harry Potter.
Nu sitter jag hemma på Bosön och ska strax äta lite. Jag har precis nu på morgonen varit och tränat på elipsmaskinen igen. 3 x 10 minuters intervaller i I3 stod på träningsupplägget. Det gick riktigt bra, lite seg i benen i början men sen så släppte det. Totalt 1 h elipsande. Ska in till skolan om 3 timmar för en föreläsning mellan 15-17. Det är så sjukt skönt att bara ha en föreläsning om dagen. :)

Fredag 27 januari

Fredagsmorgon och jag ska strax iväg till naprapaten för en till behandling av foten/vaden. Jag bävar lite för den för jag tror inte jag kommer att kunna gå därifrån, precis som första gången. Men om det gör mig bättre så får det bli så!
Min och Linus tvätthög bara växer..kanske dags att ta tag i den snart. Tror inte vi har tvättat på en månad :p
Jag får försöka övertala Linus att ta hand om den ikväll medan jag pluggar det sista inför min tenta i morgon.
Det är lite orättvist att lägga tentor på en lördag tycker jag.
Ikväll har vi sagt att det är pizzatajm! Jag har inte ätit pizza på hur länge som helst. Eftersom jag och Linus körde LCHF i en månad för ca två veckor så + lite mer tid så har det iallafall gått 2 månader sen sist. Det kommer att bli sjukt gott, längtar lite :p
Pizzerian på Lidingö är en av de få pizzerior i Sverige som gör glutenfria pizzor vilket är grymt bra. Det är annars lite krångligt att få ihop allas mat om man ska köpa to go så att alla kan äta. Jag är laktosintollerant och Linus är glutenallergiker så det bli alltid ett litet pyssel när vi ska laga mat här hemma.
Det blir ännu lite krångligare när syrran och Andreas ska äta med oss också, då blir det inga stenfrukter, grönsaker eller nötter på bordet heller :p
Det gäller bara att tänkte lite smart så går det faktiskt riktigt bra ändå att samla alla inför en middag :)

Lill Lördag!

Igår var en riktigt kul dag! Började dagen kl. 08.15 i skolan för lite föreläsning i Team Leadership and Human Resource Management. Sedan tog jag plats i biblan för att studera lite elektro till klockan var 12. Då var det dags för lunch. Jag åkte till östermalmstorg för att träffa upp Linus, Emil, Sofia och Theodor där vi hamnade på NKs restaurang där jag åt spagetti och köttfärssås, väldigt gott! Thoedor var glad som vanligt och kan numera le med hela munnen! Det är fantastiskt att se hur lycklig en bebis kan se ut!
Sedan blev det en vända inne på barnavdelningen där Linus fick köra barnvagnen. En mycket stolt farbror Linus.
Efter lunchen var det dags att gå på min sista föreläsning för dagen. En väldigt spännande föreläsning om vårt KEX, kandidatexamensarbete, som kommer att handla om CSR frågor på något sätt. Därefter mötte jag upp Anna Bachman för att köra vattenintervaller i Mörby. Det bästa är att genom Sport Campus Sweden så får jag tillgång till alla Medley badhus i Stockholm gratis! Intervallerna gick rätt bra och det var jättemycket roligare än förra gången då jag körde själv. När vi var klara fick vi skynda oss för vi hade bestämt träff med Christian och Linus och några andra polare från Christians klass att äta middag. Denna gång blev det indiskt på Bolliwood. SÅ sjukt gott! Nambröd doppat i sås..mmm!
När klockan var nio hade vi ätit upp och begett oss vidare till Norra Brunn för att se på stand-up Comedy.
Om ni inte har varit där så kan jag verkligen rekomendera det som en "sjukt kul att göra grej på en lill-lördag". Komikerna Hasse Brontén och Dominik Henzel var de som körde denna gång. Båda två var riktigt roliga, jag skrattade hela tiden. :)
På Norra Brunn finns desutom den godaste alkoholfria drinken jag någon druckit. Kommer inte ihåg vad den heter, men det var smak av jordgubb iallafall. :)
När jag och Linus kom hem så grät jag en svätt över min engelskaredovisning som jag skulle ha 6 timmar senare. Presentations ångest javisst. Kan kan iallafalla säga nu i efterhand när det är över att det gick rätt okej ändå. Nu ser jag fram emot nästa arbete i samma kurs som jag ska göra tillsammans med en utbytesstudent från Tyskland. Nu blir jag tvingad att prata engelska hela tiden vilket förhoppningsvis gör att jag blir bättre på det.
Nog om det, nu ska jag sova! Nattinatt!

Diagnos fastställd!

Ni måste tycka jag är lite tjatig nu men det är ju så kul att det är nytt Rekord igen på bloggen! 98 läsare!! Jag kan ju inte hjälpa att skriva om det när det är tack vare er som gör det kul att skriva!
:)
Tack för alla tips som har strömmat in på facebook och mobilen angående min fot. Igår, under mitt 5 timmars långa håltimme i skolan, åkte jag till Martin Holth Johannessen som är Lidingös naprapat för att få en diagnos om vad det är för något. Som tur var behövde jag bara ta bussen från KTH innan jag stannade precis framför ingången på Access Rehab AB på Sveavägen. Jag kunde ju som sakt inte gå så det var tur att det nära.
Jag kan inte säga att det var den skönaste behandlingen jag fått, tvärtom, det var fan den mest obehagligaste jag gjort på länge. Först fick jag göra en rad olika tester som att stå på olika sätt, och gå på olika sätt. Det gick ju sådär. Sedan tryckte han och klämde så att jag inte visste vad jag skulle ta vägen för att det gjorde så ont. Iallafall sa han efter en stund att skulle köra in lite nålar i vaden. Okej, tänkte jag, det brukar ju inte vara så farligt. Jag har ju haft nålar i ryggen förut. Men det här var fan inte några små nålar, dom var stora som mitt pekfinger. In i vaden åkte den, dom? och började gräva runt. Jag kan säga att ingen någonsin vill ha mina vader som dom var igår. Jag höll på börja gråta när han behandlade mig.
.
Det kunde iallafall konstateras att jag har förstadiet till hälsporre, alltså inflammation i plantar fascia. Det vill säga totalförbud till att springa och knappt gå på minst en vecka. Om jag ska gå någonstans så måste jag ha löparskor med extra inlägg hela tiden! Jag ska äta voltaren, dubbeldos, i 5 dagar och jag får bara köra alternativ träning.
Om jag sköter mina fötter och alternativträningen bra så kan det gå bort ganska fort. Det var tur att jag lyssnade på min kropp i tid och slutade med passet i fredags när det gjorde så ont då kanska jag skyndade på rehaben redan då.
Efter behandlingen skulle vaden kännas som den mesta träningsverken du någonsin haft. Det gjorde det också, jag gick sämre därifrån än när jag kom dit. Men, på kvällen så började vaden brännas, innefrån och ut. Och jag kände hur vaden började slappna av. Idag är det mycket bättre!!!! Jag kan nästan gå lite löst på foten. Martin Holt är verkligen jätteduktig och jag kan verkligen rekomendera honom! Jag ska dit igen på fredag och jag är redan lite nervös om jag behöver göra om nålarna igen :p
Min alternativa träning idag kommer att vara vattenlöpning. Intervaller på 2 x (2-3-4-3-2) m 1 min vila och 3 min set vila.

Isbehandling

Jag har fått höra att det är bra att kyla ner vadmusklerna om det är inflamation. Så det testade jag ikväll.



Jag skulle ha haft den på i 20 min men jag glömde bort tiden så det råkade bli 40 min. Vaden blev så kall att jag inte kände att det var kallt längre. Vet inte om det hjälpte så mycket men nu har jag iallafall testat.

Idag har jag även hunnit göra klart inlämningen i min nya kurs på KTH, Team ledarskap och human resource management, som ska redovisas på torsdag. Så nu har jag fyra dagar på mig att öva på min muntliga redovisning som ska vara på engelska. Lite nervös är jag!

Vi (jag och Linus) är hemma i Tumba den här helgen så nu sitter hela familjen och ser på Jägarna 2 förrutom jag. Tråkfilm och äckelfilm!

Ibland blir jag lite irriterad på mig själv att jag tillåter mig sova så länge på helgerna. Idag sov vi till klockan 11.30. Det kommer bli så sjukt svårt att gå upp i morgon bitti! Jag börjar kl. 08.00. För vi kommer ju inte heller gå och lägga oss tidigt ikväll.
Hoppas ni har en bra kväll!


Söndag - en vilodag kanske?

Wow, 72 läsare mätte blggometern igår. Det är rekord! :)  

Igår kväll fick jag en behandlig av mamma av foten. Hon är massage terapeut och är väldigt bra! Det visade sig att jag troligtvis inte har hälsporre utan att några av mina vadmuskler är inflamerade. Dessa muskler fäster under foten precis vid hälen. Det är därför jag inte har kunnat gå på den och att den är svullen. Efter behandligen igår när jag skulle sova så dunkade hela foten.

Imorse testade jag att gå lite försiktigt och det gjorde inte alls lika ont. Vi bestämde oss för att ta en till behandling nu på morgonen. Shit, vad det gjorde ont på vissa ställen!
Det är bra att ha en kunnig mamma ibland! Om du har problem med något så kan säkert mamma hjälpa dig för ett relativt bra pris. Hennes nummer är 0730367919 och hennes företag heter MGS Massage och Muskelbehandling.

Det är iallafall tur att foten inte ser ut så här den här gången. Detta kort togs på mina fötter efter att jag stukade foten rejält på en träning under gymnasietiden.



Eftersom jag är med i Sport Campus Sweden så har jag fått en egen kiropraktor. Jag har mailat honom för att boka en tid få fort som möjligt för att kolla upp det med honom om det verkligen är inflamerade muskler. Det går ju inte att inte kunna springa när jag ska till Portugal den 17 feb på träningsläger och två tävligar.

Nu i efterhand vet jag inte om det vart så smart att cykla 3 mil igår. Jag kan inte ens sitta ner :p

Linus, pappa och Chica drog precis ut för en löptur. Det känns ändå rätt bra att inte följa med för det har kommit sjukt mycket snö i natt. Det blir nog en vilodag för mig idag. Jag ska ringa Thomas nu och höra vad han säger .




Ha en bra dag!

Skade lördag

Som jag sa tidigare blev det ett cykelpass idag hemma hos mormor och morfar. Det är tur att de är så motionsmedvetna att de har en cykel hemma som jag kan låna. Cykel"turen" blev på 1 h och 35 minuter och mätte 30, 4 km. Jag vill gärna bli hel nu så jag slipper sitta på cykeln något mer. Visst är det okej att man kan se på tv samtidigt men annars var det inte så värst fantastiskt. Ont i rumpan har jag nu också efter att ha suttit på sadeln= ovan cyklist :p



Jag får se hur jag gör med träningen i morgon om det blir cykeln igen. Det är meningen att jag ska köra 1 h och 30 min i morgon där 30-45 min ska vara i I3 och resten i I1. Jag kommer dö av tråkhet om jag behöver köra på cykeln igen.

Linus har idag varit iväg och köpt hälinlägg till mig som jag ska testa att ha när jag måste gå någonstans. Just nu trippar jag runt på tå hela tiden.

Efter att jag har bytt till Lidingö så har jag fått en personlig tränare, Thomas. Han är verkligen jättebra och jag har mer motivation än någonsin till att träna. Vi kör alla pass, förutom styrkan, med pulsband och zonindelning på I1-I5. Detta gör att varje pass är väldigt lätt att motivera sig till när jag kan se på klockan och "kolla läget" hela tiden.

Nu ska jag tillbaka till nördandet i elektroteknik. Hej då!

HELVETES SKIT!

Fan, fan, fan, fan, fan!!!!!!!!!!!!! Jag har troligtvis fått hälsporre och det gör så sjukt ont att jag inte ens kan gå nu. Jag sa i tisdags till Linus att jag har sån tur att jag aldrig är skadad eller sjuk men tji fick jag. Min träning som har gått så sjukt bra, det här passar inte in just nu! :( Jag har känt av det i veckan att det har börjat gjort lite småont, framför allt när jag har mina vanliga "skolskor" på mig men jag har tänkt att det inte är så farligt. Igår när jag gick till maskin på KTH gjorde det så ont att jag fick börja halta. Sen fick pappa lov att hämta mig precis utanför tågstationen för att jag inte kunde gå. Eftersom det var fredag spelar vi alltid badminton så jag tänkte att det inte skulle göra ont om jag hade andra skor så jag åkte med dit och började spela. Men direkt fick jag lov att avbryta för det gick helt enkelt inte. Hela kvällen efter badmintonen fick jag hoppa på ett ben/ gå på tåna och Linus har försökt att massera plattan under foten och smörjt hälen med både voltaren, hot and cold och haft på värmefilt runt foten för att se om det kan hjälpa.

Idag är det lite bättre, jag kan gå om jag sätter på mig centimetersvis jättemjukt tyg under hälen men jag kan definitivt inte springa. Så, nu ska jag strax åka hem till mormor och morfar för att cykla ett 1 h och 35 minuters långpass i I1. Jag hade verkligen sett fram emot den här helgens 3 h träning ute i fina Tumba/Tullinge skogen tillsammans med Linus, chica, pappa och kanske Johanna som skulle vara med. :/ KulJul, iallafall får jag hänga lite med mormor och morfar och kolla på tv idag.

Är det någon som har tips på vad jag ska göra med min hälsporre för att få det att försvinna fortast möjligast, hör av dig!!

Jag måste även tillägga att det blev en hit att lägga upp videoklippet igår, det blev nästan rekordmånga läsare på bloggen och det är ju kul! Så därför bjuder jag på ännu ett klipp. Denna gång är det en låt som spelades sjukt mycket på SM i höstas som får mig att fyllas med massor av inspiration i min tuffa situation :p Elin Sundqvist var den som visade låten första gången, tack Elin! Enjoy!


The Run!

Här är reklamvidoen som jag var med och spelade in för två månader sen! Den blev grymt bra måste jag säga! Även om jag ser sjukt sur ut, som jag alltid lyckas göra när jag springer, så var det faktiskt riktigt kul att vara med :p
Det är reklam för ett nytt löplopp som Linus och hans bror är med och startar.
Gå gärna in på deras hemsida och spana in mer, kanske vågar du anta utmaningen?

Loppet kommer att bestå av 8 deltävlingar runt om i Sverige där man får kvalificera sig vidare till en stor final. Så lägg namnet The Run på minnet, för det kommer att bli stort! :)

Torsdag och träningsdag!

Klockan är 11 och jag har ingen skola idag!!!! Tralala! Därför har min tränare Thomas planerat in två träningspass den här dagen. Jag har precis kört den första på elipsmaskin. 6 x 3 minuters intervaller med 1 min vila mellan varje. Det gick riktigt bra och jag lyckades få med Linus att köra med mig. Passet blev precis en timma.
Ikväll blir det nattorientering vid Säcka. Det bästa är att det serveras mat efterråt i klubbstugan. Ingen soppa, utan riktig mat! Nu ska jag ta en snabbdusch så jag hinnar plugga i ca 1, 5 h innan jag ska iväg till SportCampusSweden högkontor för att träffa Anita som är livsstilscoach. Hon hjälper mig bland annat med att strukturera upp mitt liv och hjälper mig att hålla koll på vad som är viktigt och vad som jag bör ändra på i mitt liv för att kunna nå min mål inom orienteringen.
Hej så länge!

onsdag i skolan

Nu sitter jag i det stora hemliga rummet på kth igen. Precis som i måndags. Har mellan kl. 8-10 haft föreläsning och ska nu försöka sitta och plugga elektroteknik i 5 h tills nästa föreläsning börjar igen. Det sämsta är att jag redan börjar bli hungrig men kan inte äta nu för då hinner jag bli hungrig igen innan föreläsningen. Sen är det direkt hem för löpning i 80 min. Igår var det inomhusintervaller på bana. Jag kände mig väldigt stark igår och minskade varje varvtid med 1-3 sek! Kan bero på att jag haft min lugna vecka precis. Nu går jag in på mellanveckan som är på 9h. Det blir kul!

Helg

Den här helgen har jag hunnit med mycket. Den inleddes med träningsdag i Paradiset med två teknikträningar. Dock gick första passet skitdåligt. Jag hade ingen energi alls och behövde gå hem efter 45 minuter. Efter lite vila och sjukt mycket mat så fick jag nya krafter och kunde genomföra det andra passet riktigt bra. sedan åkte vi dirrekt till familjen Lönnkvist för att träffa Johanna som precis hade kommit hem från NZ!
Johanna bjöd på fondue som var väldigt gott! Första gången jag har ätit det! Vi hade så roligt att vi inte kom hem förran 02.30 på natten.
Efter några timmars sömn tog vi med oss Chica ut för att träffa Jeppe, Uraxz och Linda! Promenaden blev 2 h lång och Chica var alldeles slut när hon kom in. Hon har legat och sovit sen dess, det vill säga 9 h! Under denna tid har jag pluggar lite och sovit lite middag.

I morgon börjar skolan igen, shiit var tiden går fort!
Tyvärr vill inte blogg.se ladda upp mina bilder som jag vill så de får komma lite senare!
Godnatt!

Fredag den 13:e

Jag vet att jag är tjatig men jag kan inte hjälpa det när det tar emot så jävla mycket att plugga. Jag vill inte! Det är så mycket att få in i huvudet och det är ganska svårt också! Skit elektro! Dom första 4-5 uppgifterna är relativt enkla på alla gamla tentor, men sen kommer dom sista som typ är avgörande om jag ska klara den eller inte och är jättekonstiga. Jag skulle vilja låna Linus hjärna ibland. Ni vet en sån där hjärna som bara behöver läsa en sak en gång och sen kommer ihåg allt. Men nej, den hjärnan fick inte jag så nu sitter jag här med omtenta och gör samma tal om och om igen för att kanske komma ihåg det. Livet är orättvist!
Idag ska jag även hinna med att jobba lite på RT LIft och spela badminton och köra lite styrka. Kommer bli en rätt skön dag med förhoppning på inte så mycket otur..peppar, peppar.

Torsdag pass 2

DÖD. Är en väldigt bra beskrivning på hur mina ben känner sig just nu! Backintervaller i skidbacken tog på krafterna. Jag och Linus ligger nu utslagna i soffan och ser på tv. Total träning idag blev 2 h och 40 min. En väldigt bra träningsdag! På lördag ser jag fram emot en till träningsdag. Då ska Lidingö vara ute i Stockholms finaste terräng? Paradiset och träna hela dagen. Vem sa att det var återhämtningsvecka? Bara två intervallpass denna vecka iallafall.
Nu ska jag försöka ta mig tillbaka till soffan, Hej då!

Torsdag pass 1

Jag känner mig som en stel blöt katt. Har precis sprungit ett teknikpass nu på morgonen med Lidingö. Denna gång hamnade vi i Huddinge och sprang. Det gick väldigt bra, dock så är jag så sjuk sliten i benen att det blev mjölksyra i dom så fort det lutade lite uppåt. Beror nog på att jag har haft väldigt mycket träning de sista veckorna samt innomhusbanpasset i tisdags. Sen kommer den blöta katten ifrån att det har spöregnat konstant under passet, det vill säga under 80 min. Med det bästa är att det inte finns någon snö kvar!

Nu är det några timmars vila och plugg innan nästa pass kör igång. Backintervaller i skidbacken på Lidingö står på schemat. FY Fan, hur ska mina ben klara det!?


GLAAAAAD :)

Idag är en så jävla bra daaaag! För jag fick precis veta att jag och min grupp fick B på vår projektrapport i Design och Produktframtagning Metodik! Eftersom jag fick B på tentan får jag nu B i slutbetyg också! YES!
För att verkligen illustrera hur glad jag är så låter jag den här bilden göra det!

Nu fick jag ny energi till att vilja göra bra ifrån mig på elektrotentan, så nu jäklar ska jag sätta igång och nörda i mina papper och böcker!
Idag är även en bra dag för jag har min första vilodag på 12 dagar! Åh vad jag ska njuta av den här dagen!

En pluggtisdag kanske?

Nu har det gått en hel förmiddag och snart en hel eftermiddag i mitt pluggande utan att jag egentligen har pluggat någonting. Det är så sjukt svårt att få motivation till att börja!!! Jag har gjort allt annat isället som att diska, kollat tv, ätit lång frukost, kollat mailen, kollat facebook, svarat på mail och ätit lång lunch och nu snart är det dags att börja förbereda mig för kvällens intervaller. Suck, jag tror inte jag kommer att "hinna" börja plugga idag heller.. Det bästa är iallafall att jag kom på att det är tre veckor kvar till tentan och inte två så det känns iallafall ganska bra.
IFK Lidingö ska i februari åka på träningsläger i Portugal, såklart åker jag och Linus med! Vi är många tjejer som har bytt till Lidingö nu och nästan alla dom ska åka med till Portugal så det kommer att bli jätteskoj! Massa träning och förhoppningsvis lite sol också!
Så här såg det ut när jag och Linus var i Spanien förförra sommaren.


Måndag, en ledig dag!

Wohoo jag börjar inte skolan förrän nästa vecka!! Vilken lyckans tjej jag är!
Jag har precis kommit in med Chicis nu och försöker bli varm. Vi har varit ute på ängarna och kastat med bollslungan. Väldigt roligt tyckte hon! Jag tyckte mest det var kallt om ansiktet och fingrarna. Men, jag fick testa min och Linus fina nya systemkamera som jag älskar!

Här neden kan ni inte bara se vår nya kamera som är en Canon 500D utan även min Onepiece som jag fick i julklapp från Linus!




Det bästa med köpet var att det var på rea och att vi fick ett extra objektiv som är på 80-300 på köpet. Vilket kommer att passa jättebra för oss då vi tänker ta kort på folk som löper och Chicis långt borta. Perfekt helt enkelt.
Här kommer två bilder från idag.





Nu ska jag åka till Bosön för att försöka plugga lite elektroteknik, dessutom ska jag träna lite styrka nån gång idag.


Söndag

Sitter och tittar på finalen i Tour de ski och hejar såklart på Hellner!  Jag, Linus, pappa och chica planerade så bra i morse att springa långpass så att vi kom in precis innan damerna skulle starta. Vi sprang i 90 min, det var skönt. Det har blivit mycket träning denna vecka så nu ska det bli skönt med en vilovecka!! Det är jag värd!!
Efter skidorna ska jag och Linus åka och köpa en systemkamera! :) Vi passar på nu när det är lite rea i butikerna.
Sen måste jag ta tag i mig och kolla upp om jag börjar skolan i morgon. Usch jag vill inte, har varit så sjukt skönt att varit ledig nu i några veckor. Sen måste jag börjar plugga för min omtenta som jag har den 28 januari i elektroteknik. Så jag hoppas verkligen inte att mina kurser börjar i morgon, blä.

Torsdag en fin vinterdag!

Jag älskar den här vintern i Stockholm!! Med den här vintern menas alltså bar mark, runt nollan mot plusgrader och sol! Denna fina dag inleddes med ett intervallpass, 8 minuters intervaller med 1 min vila. Var ute totalt i 70 min. Nu har jag hoppat i min onepiece och ska strax åka till syrran för att äta lunch. Sedan ska vi hämta ut våra nya pass hos polisen på väg till Tina, Daniel, Jens, Linus, Andreas och Louise på Gullmarsplan för middag och mys. :)

Jag kommer i februari att åka på träningsläger i Portugal. Kommer passa perfekt i mitt nya träningsupplägg. Ni som inte vet om det har jag nu 2012 bytt till IFK Lidingö. Jag tror att det kommer att bli grymt kul!



Puss Kram!

Onsdag

Lite jobb idag på RT LIft. Alltid lika mysigt att "sitta och pyssla" medan man lyssnar på radio. Det känns lite som att jag pysslar iallafall när jag jobbar hos pappa. Jag menar att löda ihop kablar är som att använda lim, tången fungerar som en sax och måttbandet som linjal :p

Efter jobbet blev det en lugn löptur med Chica, Frida och pappa. Jag har en hög vecka denna vecka så det var skönt idag och bara springa runt sakta på reflexrundan. I morgon går jag på veckans andra intervallpass. Totalt ska jag göra tre intervallpass denna vecka med ett antal styrke och långpass på det. Kommer bli skönt när veckan är klar, då har jag en lugn vecka.

Nu snart är det Mission Impossible på tv, den ska jag se! :)

Uraxz

Idag träffade jag och Chica Jeppe och Uraxz för en promenad. Det gick jättebra, man kan ju säga att det var surtanten Chica som bestämde och Uraxz som ville leka. Dock så fick aldrig Uraxz bollen utan den skulle Chica vakta fast Uraxz är tre gånger så stor som Chica.

 

Två jättebra kompisar helt enkelt.


Julafton och nyårsafton!

Jisses, nu har det varit både julafton och nyårsafton utan ett enda inlägg. Julen har varit jättbra! Blev jobb innan julafton och under mellandagarna på Martinså har inte hunnit göra så mycket mer än att träna varje dag innan jobbet och sen jobba till kl 21 på kvällen. Men julen firades sen iallafall tillsammans med Linus hos mormor och morfar med resten av familjen Ström. Jag och mormor hade fixat årets julgran som blev väldigt fin.



Jag fick en jättefin onepiece av Linus i julklapp och Linus fick en skjorta och en slips av mig. Under kvällen spelade vi partyalias som självklart jag och Linus vann ;) Påvägen hem måste jag berätta att jag och Linus såg tre älgar vandra runt i Tumba, jättesöta var dom!
Dagen efter julafton åkte vi ner till Hallsberg för att träffa Linus familj. Det blev en väldigt kul tvådagars resa. Lite kort men både jag och Linus skulle jobba så vi kunde inte stanna längre.

Nyårsafton i år var en av de bästa någonsin! Efter ett långpass med Chica, pappa och Linus åkte jag och Linus till Emil, Sofia och Theodor för att spela vårt nys spel, besserwisser. Jag fick storstryk men det var kul ändå. :p
Efter det så åkte jag och Linus in till dramatens restaurang, Frippes och åt nyårssupén. Trerätters som var jättegott! Eftersom det ändå var nyårsafton och jag och Linus firade 2års dag tillsammans lyxade vi till det och tog nyårsdrickan till. Det vill säga ett glas champange innan maten, ett glas vin till förrätt, ett glas vin till huvurätten och dessärvin till efterrätten. Väldigt fnissigt blev det ju längre in på middagen vi kom. Till dessären överrakade Linus mig med en tvåårspresent. Ett jättefint armband!! :) Efter maten gick vi till en bar på stureplan och tog några drinkar tillsammans innan vi åkte till syrran och kusinerna för lite ferre med dans! En Väldigt Väldigt bra och kul dag/kväll!