Uppdate!

En liten uppdate om vad som hänt i veckan. Tyvärr så blir det inga bilder för tillfället, min telefon vägrar att koppla ihop sig med datorn men..
...jag har varit på maskinsektionens jubelspex där jag släpade med mig Linus. Jubelspexet är teater med dans, sång och skämt där publiken kan skrika in saker som de vill att de på scen ska göra och en massa omstart. Linus tyckte mot sin tveksamhet i början att det var riktigt kul! Sen har jag hunnit med att plugga till fjärde KSen i termon, vilken jag troligtvis hämtade hem, hejja mig! Varit i den nya klubbstugan för grillning med TSK gänget och kubb, varit hemma hos familjen Persson utan att dom var där för att hänga med schweizarna, hunnit se en till orm och tränat lite.
Nu blir det badminton för att sedan lägga sig i tid för att hjälpa till under 10-mila. Kom och hälsa på mig i In/Ut checkningen, där kommer det att bli feeest! ;)

Förresten...

Efter att ha studerat ormkorten och ormar på internet kom vi fram till att den sista ormen måste vara en snok ändå. Så en huggorm och en stor snok blev det idag. Nu fick jag det sagt, godnatt :)

OMG ORM!

Idag fick Chica och Urax träffa varandra igen! Det gick superbra igen! Urax hade växt jättemycket sen sist så han var nästan lika stor som Chica, dock är det Chica som bestämmer klart och tydligt :p






Sen så såg helt plötsligt Linus en huggorm efter att båda hundarna hade passerat. Shit, har dom redan vaknat tänkte vi, tur att inte hundarna såg den. Jag stannade såklart och tog kort på ormen.



Vi gick vidare och tänkte inte mer på det. Efter 50 meter så såg vi att Chica började busa med något, faan tänkte vi och försökte få bort Chica. Då visade det sig att det var en ännu större orm! som tur var blev aldrig Chica biten, men det var nära kan jag säga! Här är den andra ormen!


Påsk i Hallsberg och Tumba

Hallsberg var bra, fint soligt väder, god mat, klädrensning, påskägg, trevligt folk och träning. Tyvärr kunde vi bara vara där i 2 dagar för sedan skulle vi iväg och springa Stigtomta kaveln. Stafetten gick sådär. Det är inte riktigt min grej att springa allt vad man har på ett led i skogen och inte behöva läsa kartan en endaste gång på 4,5 km. Det var rent ut sagt jättetråkigt. Det är ett skämt att damklassen har en rak bana på 4,5 km, dvs ingen gaffling. Det kändes iallfall som att huvudet skulle sprängas av värme och min kropp ville verkligen inte springa så fort som alla sprang. Jag sprang dock inte så fort som alla andra eftersom jag blev ifrånsprungen men min kropp ville inte springa så fort som jag sprang iallafall :p. Det betyder att jag måste börja träna mer intervaller och intensivt!

Sen blev det iallfall påsk på riktigt och jag och Linus hade gjort påskägg åt varandra att leta efter. Det var super kul. Jag fick bland annat göra en linjeorientering, gå efter snöre som aldrig tog slut, stega som på gotland och leta efter grodor innan jag hittade mitt ägg.
Linus därimot var ute och letade efter sitt ägg i 1 h och 20 minuter, då ska det tilläggas att han sprang hela tiden. Jag kanske var lite elak, men den som letar efter nått gott ska leta länge :p





När jag var ute och letade efter mitt ägg hittade jag två grodor som parade sig, det tyckte jag var kul!



När vi letat klart så åkte vi till mormor och morfar för att fira lite till med middag och tårta. Vi blev ett helt gäng med Kerstin, Jenny, Edward, Tomas, Axel, mamma, pappa, chica, Linus och mormor o morfar förståss!

Mot Hallsberg

Strax åker jag och Linus iväg till Hallsberg för att besöka Carina och Tobbe, Linus mamma och hennes man.
Vi har inte varit där sen i julas så det var daxs att åka ner nu! Vi får fint sällskap med Filip i bilen som ska till Örebro.
Igår sprang jag nattestet, som inte var natt för damera utan bara för herrarna. Det var ut mot Hanine, paradiset , svårt men jättekul! De sa att banan var 6 km, men de hade lurats för den var 7,7 km. Jag fick med mig min kära far som sprang också, dock var det aningen för svårt för honom så han fick bryta efter en och en halv slinga. Det känns bra att slå farsan! :) hihi! Träningen går bra nu, på fredag är det tävling igen. Då blir det Stigtomta kaveln! Ikväll blir det lungt långpass och i morgon korta intervaller, så ska jag vara i topp till stafetten!


Påsklovs måndag

Då har jag lyckats med att för första gången i mitt liv gå på en dispution. Jag tror att det heter så?! Iallafall det är när man tar sin doktorexamen så ska man hålla ett föredrag om sitt arbete som man har jobbat med i 6 år. Så sitter det en massa forskare och lyssnar som sedan ska opponera med en massa ifrågasättande frågor. För att sedan bestämma om han/hon får godkänt på sitt arbete och får sin examen. Nu var det Jonn Are Mhyren som hade bjudit in Linus och jag fick följa med. Det var väldigt intressat, det handlade om hur han hade utvecklat element på diverse sätt. Väldigt smart, så smart att han hade tagit patent på sin idé! Efter att han var klar och alla forskare hade ställt massa frågor så skulle de diskutera och han klarade sig och som tur var fick Jonn godkänt! Detta firades med att alla gick på en restaurang, Cypern och åt. Jättegott och trevligt.


SM helg på Gotland

I helgen åkte vi över till Gotland för att springa SM i natt och sprint. Jag var bara anmäld till natten för jag kände att jag inte kunde göra mig rättvis på sprinten, då jag bara har sprungit ett intervallpass sen nyår.
Natten blir lite mer av ett lotteri och det är många som kommer att missa tänkte jag! Så var det också, jag la en 5 minuters bom som jag ångrar men annars är jag nöjd. Det kunde ju inte gå sämre då SM natt tävlingen var årets debut i att springa en nattbana, så jag tycker att det gick över förväntan! :) Banan var 9,5 km och jag blev 47:a i D21 Elit. Nu kan man ju bara stiga i resultattavlan! ;)

Dock mådde min kropp som en rutten banan dagen efter när jag skulle ge mig ut för att jogga. Tur att jag inte hade anmält mig till sprinten tänkte jag. Så resterande dagarna på Gotland gick åt att hejja på klubbkompisarna och andra vänner. Dock så var jag klantig att jag smetade på lite smink på en finne jag hade i pannan i söndags. Just den dagen sken solen utan några moln och ni kan ju tänka hur mitt ansikte såg ut efter att ha suttit på samma ställe i ca 3 timmar mot solen.  Jag hade alltså fått en helt rosa panna med en vit prick 1x1 cm stor i mitten, kanske inte allt för snyggt. :p Så ett tips använd inte smink när man ska vara i solen, det blir inte bra..annars en helt lyckad Gotlandsresa!







Sen åkte vi och tittade på Villavillekulla. Dock så blev det en fail, för de hade staket, stängsel och byggnader runt huset, så det syntes knappt. :(


Onsdag

Halloj alla morgonpigga!
Sitter i skolan och har inget att göra! Det är värdelöst att ha föreläsning mellan 08.00-10.00 och sen hål till klockan 13.00. Då jag har ytterligare en föreläsning till 15.00 för att sedan ytterligare ha hål till 17.00. Då börjar nämligen en obligatorisk infoföreläsning till de som ska vara med på hållf"träningslägret" i höst innan skolan börjar. Jag har nämligen kuggat den så nu tänkte jag att det kan vara bra med lite extra genomgång om jag inte klarar den tentan till sommaren så att säga. 
Går alltså i skolan från 08.00 till 19.00. SUCK!
På fredag åker jag till Gotland för att springa Natt SM, det ska bli skoj. Dock är jag lite nervös för banan är på 9 km och jag är kanske inte riktigt tränad för det, men men det ska bli kul iallafall!

Nej, nu måste jag ta tag i mig och göra något vettit, jag är ju ändå i skolan..

Stackars systeryster!

Under dom senaste dagarna har det hänt mycket och jag har inte haft någon tid till att skriva så här kommer en kort resumé.
Jag har hunnit slinga håret, bakat två chokladkakor, jobbat nere i verkstan, spelat badminton, haft släktkalas eftersom jag är nybliven 21 åring, provjobbat på Åhléns Café, haft kompisar från klassen på besök med lite tacos och chokladtårta, varit ute med Chica ett antal gånger, sprungit andrasträckan på Rånässtafetten där vi blev 11, besökt Frida på sjukhuset efter att hon hade ramlat av hästen och brutut överarmen, städat rummet, fått resultatet från KSen där jag fick ett poäng från max vilket innebär att jag redan är godkänd på tentan som är till sommaren :D



Ajaj stackars Frida!



Hipp hipp hurra för mig!

Jaha, då har jag precis fyllt 21 år då, känns lite galet sådär. Jag får ju bland annat köpa sprit i USA nu, lagligt, härligt de! Min födelsedag var en av mina bästa födelsedagar någonsin! Dagen började med att mina söta underbara pojkvän Linus väckte mig med våfflor på sägen. Paket fick jag också! Jag fick en jättefin vårjacka, en trenchcoat, och en strand/shoppingväska. :D Bilder kommer senare.
Sedan kom Nick över och vi gick och spelade en runda frisbeeygolf innan jag skulle åka in till skolan för en föreläsning. Eftersom det var min egna speciella dag så fick jag skjuts till skolan. Alltid lika skönt att skippa "the longest walk" för en gångs skull. Dvs maskin ligger längst bort på KTH området och det är alltid AS SEGT och LÅNGT att gå dit, därav namnet.
Efter föreläsningen kom Linus och hämtade mig så åkte vi och shoppade. Jag behövde en vit skjorta till Café jobbet och Linus behövde kostymbyxor till sin jobbintervju. Sen hade jag varit så snäll att jag fick ytterligare en present av Linus, en tröja. :)
När jag kom hem slocknade jag på sägen i en timma innan vi åkte vidare till Fridays för middag. Och eftersom jag har så många underbara kompisar så blev det en väldigt lyckad kväll! Jag fick till min förvåning 14 stycket tia lotter och tre trisslotter. Jag har nog aldrig suttit mer spänd under en middag än vad jag gjorde då när jag skrapade lott efter lott. Jättekul, Tack för det! :)
Kvällen avslutades med att alla ställde sig upp och sjöng för mig, hurra hurra! Det var lite pinsamt :p Men jag fick med mig mina helium ballonger hem, så jag var glaaad!

Min händiga karl!

När jag åkte iväg till skolan idag tänkte jag att vilken händig pojkvän jag har! Innan jag åkte iväg så var Linus igång med att spackla igen hål i väggen efter tavlor. Vi eller rättare sagt Linus ska nämligen flytta två hus bort, ca 50 meter brevid Nick. Vi har tröttnat på våra skitgrannar som spelar sjukt hög musik. Ialf när jag är på väg hem ringer Linus " Elin, det gick inte så bra med spacklandet och fixandet av hålen". "Okej" säger jag fundersamt. "Vad är det som har hänt?" "Det blev inte så bra när jag skulle välja färg och måla över spacklet på väggen.."
När jag kom hem så hade vi fått en gul-prickig vägg. Vilken händig karl jag har va!? :) Så nu börjar jakten på den rätta färgen..
Idag har det varit premiär för årets första frisbeegolf runda! Nick vann med två kast, o jag och Linus kom på delad andraplats. Ganska tuff match med lite fuskande (från Linus sida) och hamna i vatten från min och Nicks sida. Nu blir det korvstroganoff med Harry Potter film. Sedan gäller det att lägga sig tidigt så att jag har mer tid att fira min födelsedag som är i morgon! :D Hej så länge!

Ett steg närmare..!

En glad tjej är en bra tjej! Idag är jag en glad tjej för jag var precis på jobbintervju och jag ska få provjobba nästa lördagen på Åhlens Café! WOOPA! :D



Nu drar jag vidare till Jenny's house för lite trevligt sällskap, o så kommer Molsson också!Sweet!