Lilla söta underbara Uraxz

Idag har jag varit och träffat världens sötaste hundvalp, Uraxz! Jeppe har nämligen "blivit med hund" så jag och Linus åkte och besökte den idag innan skolan. En liten rotweiler som man inte tror kommer att väga runt 80 kg när den blir stor. Jag tänkte att det var bäst att Linus som är hundrädd fick följa med o träffa den nu när det är valp så att han inte ba*sar på sig när har träffar den när den är stor. Det gick faktiskt jättebra, Linus var jätteduktig ;)
Tyvärr så skulle jag vidare på föreläsning och kunde inte ta med valpen hem vilket jag skulle gjort annars för den var så söt! ;)
Efter föreläsningen (som var helt värdelös, jag lärde mig ingenting) så åkte jag hem till Linus för att träna lite. Nick gjorde oss sällskap och vi körde spänst, dvs hoppade över häckar mm. Kommer nog ha lite träningsverk i morgon! Under träningen träffade jag också Emeli som var där och gjorde en utbildning i.. någonting med Therese och andra människor. Får se om hon och Therese kommer förbi en stund ikväll, det kan bli skoj!
Nu har jag precis ätit mig mätt på en hemlagad chili con carne och ska strax plugga lite. Hej så länge!

lite jobb och sånt

För en gångs skull hade jag ingen skola idag så jag passade på att jobba lite nere i verkstaden hos pappa och Erik. Alltid härligt med lite extra pengar! Jag var riktigt effektiv idag när jag skruvade ihop lysdioder, batteriebehållare och tutor. Jag räknade att jag satte på totalt 230 stycken kabelskor idag. På något konstigt sätt spänner jag lillfingret när jag pillar med dessa småsaker så jag har typ träningsverk i fingret nu..om man kan ha det :S !?
När jag kom hem blev det en liten powernap och sen gjorde jag klar en inlämningsuppgift i termon. I morgon blir det jobb på förmiddagen igen, 08-11 sedan plugg plugg plugg.
Nu ska jag och Linus ut och gå kvällspromenaden med Chicis, sedan väntar en nybakad rulltårta. mumms!
Förresten så har jag anmält mig till Natt SM idag. 9 km på Gotland..det kommer att bli kul att se på winsplits sen;D

23 års kalas!

Vi firade Frida hemma hos Anna och Stig (mormor och morfar) igår. Frida och Andreas hade lagat chili con carne, faktiskt en av mina nya favoriträtter på senare tid!Den var lite för salt men annars jättesmarrig! Sen blev det tårta, pinocciotårta, en marängtårta med grädde och hallon. <3


Såklart släckte vi ner på Earth hour och hade bara tända ljus, det var mysigt. Det gjorde ni väl också hoppas jag!?
Nu sitter jag och mumsar på frukt som varit i ugnen med kanel på, bästa mellanmålet ever! Medan resten av familjen är iväg och shoppar ska jag gräva ner mig i plugg böckerna igen.


Shopping

Idag efter skolan åkte jag och Linus till drottninggatan för lite shopping. Det var tänkt att vi skulle hitta något bra till min kära syster som fyller år i morgon och fira att jag klarade min komponenter tenta som jag skrev förra veckan! wii!! :D
Jag hittade en jättefin svart klänning som sitter som ett fodral på H&M.



Sedan fick jag aggera smakråd till Linus som skulle köpa jeans. Jag tyckte jag lyckades väldigt bra! Linus hittade även hängslen, solgalasögon och armband. Nästan hela kittet så att säga :D 



Här är jeansen som man inte får säga hur mycket dom kostade...men snygga var dom iallafall!



Snart blir det lite badminton och sedan lite plugg som vanligt.
Förresten så fick jag ett (eller det vara andra sedan dom reste) vykort från Johanna och Rikard här om dagen. De ville gratta mig på min födelsedag som är om ett tag. Tack för det, det var supergulligt! :D


Lördag

Tyvärr blev det ingen förfest för mig igår hos Karoline. Vi var iväg, som vi är varje fredag, och spelade badminton. Det drog ut lite på tiden och när jag hade räknat hur lång tid det skulle ta för mig att bli klar=fest fin så kom jag fram till att jag inte skulle hinna vara där så länge innan alla skulle dra vidare. Det blev därför en hemmakväll med film istället. Dock så somnade jag och missade slutet, som vanligt. Jag är ingen vidare kul person att se film med, jag bara somnar hela tiden. Sen tvingade jag ialf mig att gå och sova medan Linus satt kvar uppe och pluggade till sin tenta. Jag var så trött att jag inte vaknade när han gick och la sig och inte heller har jag så mycket minne av när han gick upp i morse vid 6 tiden. Jag vaknade konstigt nog fortfarande trött klockan 12 mitt på dagen idag.
Jag tänkte att jag skulle träna idag men så blev det inte riktigt. Linus och nästan hela famlijen Ström var och handlade bla en rullgardin till mitt rum. Jag har nämligen tröttnat på att inte ha någon rullgardin. Ja, det är sant jag har aldrig haft någon och det har varit jättejobbigt med ljuset på morgonen. Så nu är den inköpt och ska bara skruvas upp. Får väl se hur lång tid det tar...

Tentan avklarad

Nu var den här tentaperiodens tenta avklarad! Skönt med stort S! Dock blev jag lite smått irriterad då examinatorn hade bytt ut halva första upplägget på A-delen till att endast peka ut vad saker föreställde på ritningar. Jättesvårt, framförallt när han inte hade gått igenom sånt på föreläsningarna -.-

Nu är det iallafall långhelg så det ska firar lite folk från klassen ikväll. Vi ska hem till Karoline på lite förkör sedan drar dom vidare till Strand. Jag kommer dock banga på Strand då jag ska upp jättetidigt och köra Linus till hans sista tenta på lördagsmorgonen. Det går ju ingen tunnelbana eftersom dom bygger om under helgerna. Sedan blir det träning hela helgen.

Just nu sitter jag och tittar på Nat Geo Wild. Så jäkla bra, hade ingen aning om att vi hade den kanalen förrän några dagar sen. Det handlar om apor idag och då blev jag så sugen på att titta på mina bilder när vi var i Spanien och såg alla apor. Här är en bild därifrån :)


Festhelg!

Helgen var en riktigt bra helg! Den började med att jag och Linus sprang ner till Storvretsbadet där tullinge hade samlats för att springa lite sprintbanor. Dock så var jag inte så sugen på att springa fort utan jag tog och joggade en av banorna istället. Sedan var det hem och käka frukost och börja ladda för fest hemma hos Linnea för att fira Klara som fyllde år. En jättekul hemmafest som höll på till klockan 2 ungefär. Det som var skönt var att Linus var chaufför, så det gick fort att komma hem sen :)

klara!



Dagen efter bestod i en lång sovmorgon med lite eftermiddagsshopping. Linus hittade en jättefin tröja som jag fick av honom. :)

Onsdags nördar

Ibland blir jag galen på folk som sitter på stolsraden bakom en och viskar på föreläsningen. De tror liksom att man inte hör dom. Detta hände idag under hela 2x45 minuter. Precis varje gång jag skulle "hyscha" åt dom tog dom en hämta-andan-paus i en minut sen började dom igen. Vad gör man där om man inte lyssnar, gaah irriterande!


Sedan gick jag och Linus och åt lunch på fysiksektionenshus, Konsulatet. Direkt när jag kom in kände jag att "Jaha, då var jag osmartast här inne då". Jäklar vad alla ser nördiga ut på fysik, varför bryr de sig inte om hur de ser ut? Det är väl inte så svårt att typ klippa håret eller dra ner byxorna så att de inte sitter längst in i arslet. Kändes faktiskt precis som att jag hade hoppat in i ett avsnitt av The Big Bang Theori :p



Hann plugga en hel del idag också, satt kvar i skolan i några timmar. Mamma hade gjort raggmunk när vi kom hem så det var toppen! Nu blir det lite mer plugg och sen lite chillidill! Hej så länge :)

Tipspromenad

Det var inte så jättemånga som kom och gick tipspromenaden idag, men det beror förmodligen på att det är sportlov, vasaloppet och herrarnas 5 mil idag. men men, nu är det över iallafall för den här våren för våran del.
Tyvärr var det inte så här bar mark som på bilden, men det var skönt väder med sol ändå. När jag kom hem slockande jag i soffan en stund.


Nu ska jag snart iväg till pappas jobb och kopiera lite papper som ska med imorgon till intervjun. ihh vad kul och nervöst! Hittade förresten två byxor och en t-shirt igår när jag var iväg till Skärholmen. Snabbshopping på 50 min, så ska det va! :)

En härlig dag

Idag har det hittils varit en bra dag. Den började med att jag, pappa och Linus satt och gjorde tipspromenadfrågor. Vi har nämligen tipspromenaden i klubbstugen imorgon, så om ni vill kan ni gärna komma förbi och säga hej och kanske gå banan. Det kommer att vara grymma frågor :D Klockan 10 börjar det!

Sen så har vi varit ute och sprungit. Sprang till Tullinge och rekade gåbanan för imorrn. Det blev över timman så det var jättebra. Men vad jag längtar till barmark! Ge mig det nu!

Nu vill jag åka till Skärholmen och shoppa nya byxor som jag kanska kan ha på intervjun på måndag. Har dock bara en och en halv timme på mig så det kanske är lite för lite..


Hemliga rummet på KTH

Linus och jag har hittat bästa pluggrummet på hela KTH och det bästa är att det inte är så många som vet om det! Ett litet grupprum med fönster och en dörr som man kan låsa så att inga andra kommer in. Det är asnice så nu sitter vi här och hästar.

Förresten så ringde dom från Fortum till Linus idag och gjorde en telefonintervju. Det går bra nu, för båda två med jobbsökandet. Så det är kul!
Vet ni!? Chica hittade ett tjuvkit i området ovanför oss hemma, uppe bland höghusen. Det måste iallafall vara ett tjuvkit som förmodligen var till för att sno bilar. För i kittet, en tygpåse, så låg det en fönsterkrossare, en skruvmejsel, stämjärn och ett rep att knyta fast runt magen att ha grejerna på.

GLAD!

Jag är jätteglad för nyss fick jag göra min första jobbintervju på telefon! På måndag ska jag gå och göra den på "riktigt". Jag hoppas att det går vägen. Jag ska träna hela helgen på konstiga och svåra frågor som dom kan tänkas ställa. woho, jag är imponerad av mig själv, det tog bara några dagar för att kanske få ett jobb! :D
Idag har jag lyckats göra klart min hemuppgift i termon. Väldigt irriterande när man fastnar på en enkel och nästan självklar sak, det hände idag, men nu är den klar iallafall!! Ska göra några gamla ks:ar också innan det är sovdags. Hur ska man se ut på jobbintervjun sen då..det får ju inte vara allt för strikt så att man ser för fåfäng ut men inte för slappt så att man inte ser ut att ta det på allvar. Kavaj, är det för strikt? Jeans, är det för slappt? hmm..